Поддршка за натпреварувачите “На иста адреса”

9 декември, 20150
Поддршка за натпреварувачите “На иста адреса”

На осмата гала, натпреварувачи се претставија со по две песни. Погледнете го нивниот избор, направете го вашиот и заедно да ја избереме новата ѕвезда на Македонската естрада.
httpv://www.youtube.com/watch?v=zYaavH8wXWo
httpv://www.youtube.com/watch?v=JGyZHKYWGW0
httpv://www.youtube.com/watch?v=igcnJCa5WY0
httpv://www.youtube.com/watch?v=x3ngam31alw
httpv://www.youtube.com/watch?v=89Wm9jkSbRQ
httpv://www.youtube.com/watch?v=v4BdskJAa2c
httpv://www.youtube.com/watch?v=IsWA-WUW_h0
httpv://www.youtube.com/watch?v=z8etPgRJGT4
httpv://www.youtube.com/watch?v=zLCBWQjMN2g
httpv://www.youtube.com/watch?v=zS1joXhLREM
httpv://www.youtube.com/watch?v=4ViYANqf5OQ
httpv://www.youtube.com/watch?v=CRG6lDhAZ58
httpv://www.youtube.com/watch?v=57-Pa7WG6vM
httpv://www.youtube.com/watch?v=JFRR5kUUb3c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi - betasus giriş