ПРВО МАКЕДОНСКО РЕАЛНО МУЗИЧКО ШОУ – АКАДЕМИЈА 2!!!

28 ноември, 20150
11

Доколу знаете да пеете и сакате да станете ѕвезда, а сте на возраст од 18 до 35, пријавете се за учество во Академија 2!
Пријавата за учество испратете ја на prijava@akademija2.mk најдоцна до 15.12 2015.

https://www.dropbox.com/s/yrg7kz7ihvk4hpx/Апликација%20за%20Академија%202.xlsx?oref=e&n=495755555

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber