Сценска уметност со Весна Бејби пред 6 та гала на НИА – ЕП 1

22 ноември, 20150
Сценска уметност со Весна Бејби пред 6 та гала на НИА – ЕП 1

Весна Бејби Петрушевка ја посети вилата на НИА. Таа низ вежби и совети на натпреварувачите им го пренесува своето сценско искуство и ги подготвува за 6 та гала. Погледнете како помина часот.

httpv://www.youtube.com/watch?v=DiqsTFe6_p8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber