Се вели дека изгледот е најважен, но сите мажи бараат нешто повеќе и подлабоко

11 декември, 20150
8

Ајде да бидеме искрени – секој маж може да вели дека надворешниот изглед е најважен, но сите бараат нешто повеќе и подлабоко.

Или барем сите ги посакуваат жените со овие 10 карактеристики:

1. Жена која ќе може да му верува. Не само за излегување сам навечер, туку за сите негови глупави тајни и чудни стравови.

2. Некоја која ќе го поддржува дури и ако сака да ја напушти работата и да стане познат научник.

3. Некоја која има страст и амбиција, а не ги поминува деновите ставајќи мотивациони мисли на социјалните мрежи.

4. Некоја која сака да поминува време со него, но и сака да има време и за себе.

5. Жена со кој ќе може да има навистина добар добар добар секс.

6. Некоја која прифаќа дека тој можеби не е најдобар во комуникацијата, но ќе поработи на тоа.

7. Некоја која ги споделува неговите вредности и идеали и знае дека колку и да се карате, нема да е ништо сериозно.

8. Некоја која ќе ве изненадува постојано со градењето и збогатувањето на личноста.

9. Некоја која ќе кажува што точно мисли.

10. Некоја која сака подлабоко да го запознае партнерот и сака да остари со него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber