Секс стратегии со кои ќе го излудите партнерот

24 август, 20150
2

Доколку вашиот сексуален живот, прејде во рутина, променете нешто и веднаш испробајте некои од овие “безобразни”, стратегии…

Познато е дека, мажите одсекогаш сакале секси безобразници, по ова тој ќе ве гледа со тотално други очи.

  1. Ставете му превез преку очите и наведете го на место во куќата каде што сеуште не сте воделе љубов. Факт е дека се додека контролата е во вашите раце и дека кога не знае каде ќе се одигра акцијата, сексуалната тензија расте се повеќе.
  2. Осмислете безобразно сценарио каде што ќе му се обраќате со Господине/Професоре. Доколку заборавите и му се обратите со вистинско име нека ве удри по задникот бодејќи сте биле непослушни… Исто така и тој вам, нека ви се обраќа со Госпоѓице/ Мадам и истите правила нека важат и за него.
  3. Наредете му на момчето да седне на стол. Полека соблечете  ја вашата долна облека и искористете ја како превез за рацете. Потоа на неговиот скут одиграјте заводлива песна, распламтувајки го со вашиот недопирлив сексапил.
  4. Облечете само многу длабоки, високи чизми, на штикла и ништо повеќе! Потпрете го на зидот и шепнете му: Вечерва ќе правиш, се што јас ќе ти речам.
  5. Додека ве спушта на креветот, противете се разиграно, се додека тој не победи.
  6. Направете мало дупче помеѓу нозете, на памучните секси гаќички. Штом работите се загреат, ставете ги неговите раце и речете му да ги докине гаќичките, и да влезе во вас.
  7. Изненадете го додека гледа ТВ, така што ќе се спуштите на коленици и орално ќе го задоволите без ни еден збор.
  8. Бидете креативни и наместо секси штипалки за брадавиците, искористете ги шнолите за коса во истата намена, и забавувајте се!
  9. Помудете му да мастурбирате за него, но тој да ја држи режисерската улога и да ви кажува што ќе правите.
  10. Спуштете се долу и кажете му дека не може да сврши, без ваше одобрение. Доколку биде блиску, едноставно, потргнете се и почнете од почеток. Инаку , побарајте и тој на вас да ја примени истата тактика, бидејќи, константното исчекување, го прави оргазмот по интензивен…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi