Шетал низ пустина и слушнал необични звуци. Погледнете што пронашол во карпите…

13 ноември, 20150
Шетал низ пустина и слушнал необични звуци. Погледнете што пронашол во карпите…

Додека пешачел низ пустина, Зак Андерег открил нешто заробено во кањон во Аризона.

Кога погледнал, видел куче во длабочините. Веројатно повеќе денови поминало тука и било изгладнето.

Знаел дека не може да го остави, па зел опрема и фотоапарат и почнал тежок спасувачки процес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber