Што се случува ако еден месец се откажете од мастурбирање?

7 декември, 20150
Што се случува ако еден месец се откажете од мастурбирање?

Мастурбацијата можеби е табу тема за која луѓето не сакаат отворено да разговараат, но факт е дека има свои здравствени придобивки и добро е да се практикува.

Така се ослободувате од стресот и анксиозноста, ви се подобруваат расположението и самодовербата, па и го одржува здравјето на вашите репродуктивни органи.

Што ако се откажете од мастурбацијата за месец дена?

Buzzfeed го прави токму тоа: неколку луѓе ги тера да го прифатат предизвикот да се откажат цел еден месец од мастурбирање.

Можете да претпоставите какви се последиците?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber