Видео: 3 одлични вежби за топ форма!

30 ноември, 20150
Видео: 3 одлични вежби за топ форма!
Овие вежби ќе ги активираат мускулите на целото тело, ќе го забрзаат пулсот и ќе ви помогнат брзо да ги согорите калориит. Ако редовно ги повторувате, на забавен и едноставен начин ќе дојдете до телото што од секогаш сте го посакувале.
Познатата фитнес инструкторка Зузка Лајт на својот Јутјуб канал ги откри своите најомилени 3 вежби кои ќе ви помогнат да постигнете топ форма, но и да ја задржите. Овој тренинг трае само петнаесетина минути и можете да го правите дома, во време што вие ќе си го определите. Не ви е потребна никаква дополнителна опрема, туку само малку место и удобна подлога.

Со овие вежби ќе го раздвижите целото тело, ќе го забрзате пулсот и ќе ги согорите калориите. Секоја вежба трена да се повтори 10 – 15 пати при што треба да се обидете да правите што помали паузи.

Вежби:

1. Burpee (комбинација од склек и скок) со ротација
2. Стомачни
3. Исчекор со скок/ склек со истегнување

Вежбите можете да ги видите на видеото во продолжение и веднаш да ги испробате!

httpv://www.youtube.com/watch?v=Vut5uc6Ima0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber