73% од луѓето погрешно одговараат: Можете ли да ја решите оваа математичка задача?

4 јануари, 201610
1

73% од луѓето погрешно одговараат: Можете ли да ја решите оваа математичка задача? Одговорите напишете ги во коментари…

10 comments

 • Marko

  3 јули, 2016 at 10:56

  rezultatot e 20

  Reply

 • Slave

  28 март, 2016 at 13:09

  20

  Reply

 • Ramce

  27 март, 2016 at 23:08

  4×4=16+4=20×4=80+4=84-4=80×4=320

  Reply

 • Georgi

  24 јануари, 2016 at 18:25

  20

  Reply

 • Магаре

  19 јануари, 2016 at 12:37

  36

  Само математика од прв и втор ред поставувате… 🙂

  Reply

 • Beti

  13 јануари, 2016 at 00:20

  20

  Reply

 • Daniel

  12 јануари, 2016 at 15:27

  18

  Reply

 • karilina

  11 јануари, 2016 at 19:11

  20

  Reply

 • Goran

  8 јануари, 2016 at 16:18

  20

  Reply

 • mile

  5 јануари, 2016 at 09:53

  20

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber