Агресивен професор малтретираше ученичка, а она што го направи девојчето ќе ве остави без текст!

7 февруари, 20160
Агресивен професор малтретираше ученичка, а она што го направи девојчето ќе ве остави без текст!

Овој агресивен професор од Русија веројатно два пати ќе размисли пред повторно да омаловажи уште едно дете од неговиот клас.

Професорот збесна затоа што девојчето не го знаеше одговорот на прашањето. Но она што го направи девојчето потоа, ќе ве остави без зборови…

https://www.youtube.com/watch?v=Dw1nUlHZHpY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber