Анаконда против војник: Кој ќе победи во оваа битка!?

8 јануари, 20160
Анаконда против војник: Кој ќе победи во оваа битка!?

Добро е чувството кога знаете дека живеете далеку од овие гигантски змии, но и голема е почитта кон луѓето кои секојдневно се среќаваат со нив.

Во некои делови од светот постојат полицајци и војници кои се посебно обучени да се борат со овие змии, доколку залутаат во домовите на мештаните.

Еден таков случај можете да го погледнете во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber