Две момчиња копале низ двор кога го откриле ова! Но, тука не е крајот на приказната…

8 февруари, 20160
Две момчиња копале низ двор кога го откриле ова! Но, тука не е крајот на приказната…

Што е најневеројатното нешто кое може да го пронајдете во својот двор? На пример да земете детектор за метал, веројатно би пронашле некоја стара монета.

Но, она што овие момчиња го пронашле во Калифорнија 1978 година стана вистинска мала светска сензација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber