Едноставна математика, а ретки се оние кои ќе дадат точен одговор од прва!

25 јануари, 201611
19

Уште една математичка задача. Како ви оди со основните математички операции?

mat-zad

 

11 comments

 • дејан

  21 мај, 2016 at 15:36

  7

  Reply

 • Skakle

  12 февруари, 2016 at 22:44

  7

  Reply

 • Kire

  7 февруари, 2016 at 23:01

  7

  Reply

 • Димитар

  7 февруари, 2016 at 22:23

  0

  Reply

 • Билјана

  7 февруари, 2016 at 06:52

  5

  Reply

 • VB

  31 јануари, 2016 at 14:53

  6-1*0+2:2=
  =6-0+1=
  = 7

  Reply

 • Milena

  30 јануари, 2016 at 00:56

  5

  Reply

 • Sale

  27 јануари, 2016 at 22:40

  12

  Reply

 • Goran

  27 јануари, 2016 at 16:27

  1

  Reply

 • Daniela

  26 јануари, 2016 at 09:55

  7

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber