Клоновите на Хајди чинеа 10 милиони?!

3 ноември, 20160
8

Што прават славните кога имаат некој долар плус за трошење? Се маскираат!

Сепак, во случајов не станува збор за неколку доларчиња, туку за 10 милиони.

Ова е сумата која Хајди Клум наводно ја потрошила за своите 5 клон девојки кои ја придружуваа на Ноќта на вештерките.

Експертите за специјални ефекти велат дека за целиот проект била потребна многу работа бидејќи не станува збор само за една девојка туку за 5. На маските работел тим од 8 луѓе плус двајца шминкери кои постојано работат со Хајди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma