Му помогнал на непознат човек да го стави багажникот на автомобилот. Потоа следело вистинско изненадување

31 јануари, 20160
Му помогнал на непознат човек да го стави багажникот на автомобилот. Потоа следело вистинско изненадување

Дури 95% отсто од луѓето сметаат дека некому ќе му го разубават денот доколку му помогнат околу мали, секојдневни работи. Овие момци сакале да го тестираат тоа и глумеле дека им е потребна помош околу багажникот за автомобил.

Еден човек пришол и му помогнал на странец, а потоа следело изненадување кое сигурно нема да го заборави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber