На прв поглед изгледа како обична куќа, но погледнете што се наоѓа под неа…

24 февруари, 20160
На прв поглед изгледа како обична куќа, но погледнете што се наоѓа под неа…

Многу држави и градови имаат свои препознатливи симболи. САД го имаат Кипот на слободата, Франција ја има Ајфеловата кула, Египет ги има пирамидите…

Некои места, меѓутоа, се разликуват и нивните прекрасни структури се скриени. Едно од нив е и овој рудник за сол во Полска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber