После 50 години брак сакал да ја напушти својата сопруга. Но, нејзината реакција? Генијална!

28 јануари, 20160
3

После 50 години брак, човекот не бил задоволен. Пришол до својата сопруга и и рекол:

– Пред 50 години живеевме во евтин стан, имавме лош автомобил, спиевме на кауч и имавме црнобел телевизор. Но сеедно, секоја ноќ легнував во кревет покрај згодна 23-годишна девојка…

Сега имам куќа од милион евра, автомобил од 50.000 евра, огромен кревет и огромен телевизор. Но, морам да спијам со 73-годишна баба! Имам чувство дека не допринесуваш многу во мојот живот.

А потоа жената му одговорила:

– Слободно ти оди и најди 23-годишна девојка повторно. Таа сигурно ќе се погрижи за ти повторно да живееш во евтин стан, да возиш евтин автомобил и да спиеш на кауч.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber