Револуционерно откритие: Паста за заби која ќе ги остави заболекарите без работа! Еве за што се работи…

2 февруари, 20160
Револуционерно откритие: Паста за заби која ќе ги остави заболекарите без работа! Еве за што се работи…

Новата паста за заби која прави чуда ја измислила Јапонката Казуе Јамагиши.

Како што некои тврдат, со оваа паста одењето на заболекар ќе стане минато.

Оваа паста за заби, наводно, ги пополнува сите дупки и пукнатини и притоа ја обновува глеѓта.

Како функционира оваа паста за заби погледнете во следното видео:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber