Само 3% го знаат точниот одговор: Колку триаголници гледате на сликата?

24 февруари, 20169
4

Досега ви претставивме многу интерсни загатки, но за оваа ќе морате повеќе да се потрудите. Се што треба е да изброите колку триаголници се наоѓаат на сликата… Одговорите напишете ги во коментари…

9 comments

 • dragan

  16 август, 2016 at 18:31

  36

  Reply

 • hiki

  9 март, 2016 at 19:38

  56

  Reply

 • Vladimir

  5 март, 2016 at 22:26

  48

  Reply

 • Biljana

  2 март, 2016 at 09:18

  36

  Reply

 • Wise

  25 февруари, 2016 at 09:20

  48

  Reply

 • Maja

  24 февруари, 2016 at 23:15

  44

  Reply

 • mmmm

  24 февруари, 2016 at 15:09

  40

  Reply

 • mmmm

  24 февруари, 2016 at 14:44

  36

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber