Се обидел да го исчисти снегот од покрив, а потоа се случило ова!

18 јануари, 20160
Се обидел да го исчисти снегот од покрив, а потоа се случило ова!

Зимските радости знаат да направат и многу проблеми. На пример, кога мора да го исчистите снегот од кров, а тогаш ви се случува нешто како ова.

https://www.youtube.com/watch?v=T0D1fTvy5qw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber