Сега е жена и модел, а некогаш бил будистички свештеник

1 јануари, 20160
4

Мими Тао е родена како момче, израснато во строго и религиозно семејство на Тајланд. Финансиската пропаст на неговото семејство резултирала со промена за момчето – тој бил испратен во верско училиште и будистички храм каде учел за свештеник.
мими-таоТаму го добил името Пхајаранат Нобантао и во храмот живеел од својата 12-та до 18-та година од животот. Вели дека отсекогаш сакал да биде жена, односно дека природата погрешила со него. Копнеел за моментите кога ќе излезел од храмот, облечен во женска облека.

Тој почнал да зема хормони за да му пораснат гради и да се намали растот на влакната. Откако мајка му го фатила како ги пие апчињата, му се заканила дека ќе се одрече од него ако не престане со глупостите. Но, Тао решил да замине и да го следи својот животен пат.

Како жена, Мими Тао се соочила со одбивање и презир, но истрајала во напорите и на крај станала еден од најбараните тајландски модели.
мими-тао1

мими-тао2

мими-тао3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber