Сите зборуваат за оваа оптичка илузија: Сигурни сме дека ќе си погра со вашиот мозок!

16 септември, 20160
Сите зборуваат за оваа оптичка илузија: Сигурни сме дека ќе си погра со вашиот мозок!

Сите зборуваат за оваа оптичка илузија, а видеото за кратко време стана вирално…

Имено, на прв поглед изгледа како точките да се движат во круг во црвениот круг, но вистината е поинаква.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi