Ставил светилки во винско шише. После ова веднаш ќе го направите истото!

7 февруари, 20160
Ставил светилки во винско шише. После ова веднаш ќе го направите истото!

Освен фактот што веќе нема вино, винските шишиња се навистина прекрасни парчиња стакло. Има нешто во таа зелена боја, или можеби не привлекува грациозниот облик.

Како и да е, се чини дека вистинска штета е да се фрлат таквите шишиња во ѓубре.

Доколку сакате да ги сочувате вашите шишиња, Јутјуберот „BirchboxMan“ ќе ви покаже седум паметни идеи како повторно да ги искористите празните шишиња.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber