Таткото ја снимал својата ќерка како си игра во снегот, а потоа од никаде се појавило ова

4 февруари, 20160
Таткото ја снимал својата ќерка како си игра во снегот, а потоа од никаде се појавило ова

Првиот снег за децата е најголемо изненадување, а првото санкање е нешто што се помни цел живот.

Ова семејство излегло со својата мала ќерка и сакале се` да забележат со камера, а тогаш од никаде се појавило ова…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber