Тргнал да ја задави со каиш од зад грб. Добро обратете внимание на нејзините раце!

31 октомври, 20160
Тргнал да ја задави со каиш од зад грб. Добро обратете внимание на нејзините раце!

Иако нашата планета е едно навистина прекрасно место, за жал како и во сè во животот, постои и онаа другата, лоша страна на приказната…

Речиси на секој агол може да ви се случи нешто лошо, а најдобро е да бидете подготвени за такви ситуации.

Во следното видео Ник Дросос ќе ви прикаже што треба да направите како би избегнале опасна ситуација.

Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma