Момците се изјаснија: Кој е обликот на женското тело кој најмногу им се допаѓа

12 декември, 20180
12

Вкусовите се различни, но се чини дека на момците повеќе не им се интересни слабите девојки со долги нозе.

Иако оваа одлука се менува од машки до машки, а вкусовите се навистина различни, сепак сакавме да дознаеме кои форми на тело се најпривлечни  и најинтересни за момците. Всушност, истражувачите повикале три девојки кои пршетале пред голем број машки испитаници, а тие имале задача да одлучат која девојка најмногу ги привлекува: онаа со атлетска градба, класична манекенка или девојката со облини.

Резултатите покажаа дека 36 % од мажите ги привлекла девојката со облини, додека дури 35 %  својот глас го дадоа на девојката со атлетска градба, а останатите (или 29 %) гласаа за манекенскиот тип.

Иако девојките со облини освоија најголем број на гласови, можеме да се согласиме со фактот дека го делат првото место со спортскиот тип на девојка, додека славата на тенките девојки е малку разнишана.

Во секој случај, најважно е вие да се чувствувате совршено во вашето тело, во која група и да припаѓате.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber