Тие знаат зошто: Нивната среќа е десет пати поголема покрај ваквите жени!

3 декември, 20180
gjmmmmg

По бројните истражувања, заклучокот е повеќе од интересен.

Многумина при изборот на партнер своето внимание го фокусираат на физичкиот изглед, но многумина велат дека изгледот е всушност најмалку важна работа.

Мажите кои имаат пополни жени почесто се смеат од мажите кои имаат слаби жени и се значително посреќни од нив, покажа едно неодамнешно истражување.

Научниците од Националниот Универзитет во Мексико тестираа стотици парови и дојдоа до интересни заклучоци – мажите чии што жени се полнички се посреќни од останатите и тоа дури 10 пати.

Слабите жени почесто се резервирани, повеќе фокусирани на изгледот и помалку експресивни, што влијае на нивниот однос со човекот со кој се во врска, е наведено во заклучоците.

Од друга страна пак, жените со плус килограми полесно ги решаваат проблемите и конфликтите во односите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber