Докажано: Ова се првите две работи кои мажите ги забележуваат кај жените

15 април, 20190
czd

Привлечноста е многу индивидуална работа, но постојат одредени „точки“ на женското тело кои веднаш предизвикуваат интерес кај машкиот пол.

Анкета спроведена на пет илјади мажи во која испитаниците мораа да одговорат на прашањето „Што прво забележувате кај жена која ве привлекува физички“ донесе интересни резултати.

Иако мислевме дека градите и задникот сигурно ќе бидат на прво место, одговорите сѐ уште беа малку поимагинативни, а според тоа и симпатични.

Така, на прво место се очите, односно погледот, а на на второ место насмевката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber