Во овие земји луѓето се најљубезни кон туристите

18 јануари, 20190
ллл

Србија е меѓу првите 10 земји кои биле најгостопримливи домаќини во 2018. година, според извештајот на сајтот Booking.

Врз основа на оценките на туристите, освен Србија, на листата се најдоа и Австрија, Чешка, Полска, Нов Зеланд, Тајван, Романија, Унгарија, Ирска и Грција.

Исто така постои и листа на најпопуларните дестинации каде што се Goreme (Турција), Slunj (Хрватска), Eluanbi (Тајван), Niagara (Канада), Tekapo Lake (Нов Зеланд), Bendigo (Австралија), Newport (САД), Nozava Onsen(Јапонија), Fernando de Noronha (Бразил) и El Kalten (Аргентина).

Кои се вашите искуства? Каде сте најљубезно пречекани?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber