Чекај, редовниот орален секс доведува до ова?

9 јули, 20200
Capture

Задоволувањето на партнерот со орален секс може да биде забавно доколку и вас ве возбудува тоа. Негата на кожата знае да биде многу досадна. Но, тоа не мора да биде така доколку ја комбинирате со орален секс.

Најверојатно се прашувате како и зошто? Всушност, постои тврдење дека редовниот орален секс може да и помогне на вашата кожа да ги одложи знаците на стареење. Секоја што барем еднаш тоа го направила, знае дека оралниот секс бара многу работа и навистина ги вклучува мускулите во вратот и во пределот на вилицата. Оние кои го прават тоа за повремено задоволство, знаат многу добро дека може да се појават грчеви за време на оралниот секс. Тоа е затоа што нашите мускули стануваат уморни и се чувствуваат оптоварени со таквата ригорозна активност. Фактот дека оваа област е од големо значење е причината зошто многумина тврдат дека  оралениот секс може да го затегне делот околу вилицата и да ги спречи предвремените набори на вратот. Одеднаш, негата за кожата стана и повеќе од возбудлива!

Иако всушност нема научни докази за да се потврдат овие тврдења, постојат многу сведоштва „од устите“ на сведоците. Всушност, измислените уреди за масажа на лице реплицираат некои движења кои обично се поврзани со оралниот секс. Намерно или не, сличноста е невообичаена.

https://www.instagram.com/p/BDOTMH9E68R/?utm_source=ig_embed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber