И пратил слика од неговиот полов орган а таа му се одмаздила на НИКОГАШ ПООРИГИНАЛЕН начин (ФОТО)

23 август, 2020
Annotation 2020-08-23 000714

Тој горко зажали за своето однесување

Бидете внимателни што праќате преку социјалните мрежи, особено ако се експлицитни фотографии, затоа што тоа може жестоко да ви се одбие од главата.

Маж кој сакал да и испрати слика од својот пенис на Американка преку Твитер, исто така, го искуси тоа на неговата кожа.

Девојчето, кое се претставува како Fruity Nessa на Твитер, го објави својот краток разговор со навалентниот маж, и стана ѕвезда преку ноќ.

Откако неименуван маж и испратил порака: „Дали ќе се насмееш на мојот мал пенис?“, Неса одговорила: „Те молам, не ми праќај слика од твојот пенис“.

Сепак, тој ја игнорирал и во следната порака тој навистина и испратил фотографија од својот полов орган, и тој горко се кае за тоа.

Наместо да го блокира или да ја избрише пораката, како што би направиле повеќето луѓе, Неса измисли подобар начин.

На егзибиционистот му пратила лажен фабрификуван одговор, кој изгледал како автоматска Твитер порака.

Во неа, таа го исплашила грубиот маж, дури му се заканила и со полиција, а досега најсмешниот дел е таму каде што пишува: Ако сметате дека сте ја добиле пораката по грешка, одговорете: ПОМОШ, или надлежните органи ќе ве контактираат во наредните 24 часа.

Мажот испрати брза порака: ПОМОШ, а Неса му ја затвори устата со нејзиниот одговор: Не, еби се!

escort - Korsan taksi