Кога почнува извозот на руските вакцини?

24 август, 2020
dfgdfg


„Испораките ќе започнат кога ќе се зголеми обемот на производство во Русија и во согласност со соработката на нашите институти, пред се, Институтот Гамалеј, со колеги од странство. Потребно е да се заврши циклусот на тестирање за да се донесе одлука … Некој е подготвен да ја купи вакцината, но ние не сме подготвени, затоа што мора да си ги извршуваме сопствените задачи “, рече министерот.

BREAKING NEWS! COVID-19 Research: Study Finds That SARS-CoV-2 ...

Минатата недела Министерството за здравство на Русија ја регистрираше првата вакцина во светот за спречување на новата инфекција со коронавирус ковид 19, што ја направи Научниот институт „Гамалеј“ заедно со Рускиот фонд за директни инвестиции.

escort - Korsan taksi