Малку позната вистина за тоа како се запознале Меланија и Доналд Трамп: Првата дама ги открива деталите

25 август, 2020
273419_profimedia0099669812_ff

Меланија и нејзиниот 24 години постар сопруг Доналд Трамп во моментов се едни од најпознатите парови во светот. Двајцата се заедно заедно 22 години. Во 1998 година, кога се запознаа, Доналд веднаш ја забележа. Тој побара да ја запознае, а ја „бркаше“ цела вечер, обидувајќи се да го добие нејзиниот број. Сепак, нивниот пат на романса не мина без проблеми бидејќи Меланија таа вечер го обвини нејзиниот иден сопруг за користење лукавство. Во интервју за магазинот „People“, парот откри детали за прославата и нивното запознавање. Зборувајќи отворено за својата сопруга, Доналд призна:

<p>Melanija Tramp je u braku sa predsednikom SAD-a već 15 godina, a pre nego što su odlučili da stanu na ludi kamen, zabavljali su se 7 godina.</p>


Ја видов Меланија и прашав која е. Таа беше многу успешен модел. Таа беше неверојатна. Се обидов да го добијам нејзиниот број, но таа не сакаше да ми го даде.

<p>Melanija Tramp je u braku sa predsednikom SAD-a već 15 godina, a pre nego što su odlučili da stanu na ludi kamen, zabavljali su se 7 godina.</p>
<p>Melanija Tramp je u braku sa predsednikom SAD-a već 15 godina, a pre nego što su odlučili da stanu na ludi kamen, zabavljali su se 7 godina.</p><p>Melanija Tramp je u braku sa predsednikom SAD-a već 15 godina, a pre nego što su odlučili da stanu na ludi kamen, zabavljali su se 7 godina.</p><p>Melanija Tramp je u braku sa predsednikom SAD-a već 15 godina, a pre nego što su odlučili da stanu na ludi kamen, zabavljali su se 7 godina.</p><p>Melanija Tramp je u braku sa predsednikom SAD-a već 15 godina, a pre nego što su odlučili da stanu na ludi kamen, zabavljali su se 7 godina.</p><p>Melanija Tramp je u braku sa predsednikom SAD-a već 15 godina, a pre nego što su odlučili da stanu na ludi kamen, zabavljali su se 7 godina.</p>
escort - Korsan taksi