Марија Шерифовиќ во паника поради Корона вирусот: Нема прегратки, нема бакнување!

8 август, 20200
744741_marija_ls

Како и да е, некои го сфатија ова видео духовито, со оглед на тоа дека реакцијата на Марија беше многу искрена

Борбата на целиот Свет со коронавирусот трае со месеци, а бидејќи сме на врвот на вториот пик, многу луѓе се исплашени.

Една од нив, би се рекло, е Марија Серифовиќ, која се снимаше додека ги гледаше вестите.

Беше видливо исплашена заради дневникот во кој се зборуваше за вирусот, па на сите им кажа никој не ѝ приоѓа, да не ѝ доаѓа и никој да не ја поздравува.

Како и да е, некои го сфатија ова видео духовито, со оглед на тоа дека реакцијата на Марија беше многу искрена

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi