НЕ ЗАСТАНА ПАТРОЛА, НЕГО ГО ПРИВЕДОА: Голубовиќ не се дружи со Мики заради ова

8 август, 20200
Annotation 2020-08-08 002035

Кристијан Голубовиќ одговори на прашањата за тоа дали добил привилегии, бидејќи е познат како интригантна медиумска личност заради неговото бурно минато.

Голубовиќ истакна дека не добил никакви привилегии за влез во четвртата сезона на реалното шоу.

“Посакувам никогаш да не ми дадат буџет, да покажат дека можам без тоа. Јас живеев и во рајот и во пеколот, во пеколот е тимот. Како прво, сакам сите да бидеме исти, со сите права и потоа да видам кој тоа се издвојува, по култура, однесување, со духовитост, па дури и со спиење. Ми треба парче материјал и можам да спијам до споменик, не е проблем за мене “, рече Кристијан.

Кристијан, исто така, се осврна на трошењето време со Мики Џуришиќ, кој ќе биде негов цимер на прекрасниот имот од септември.

„Тој беше готвач на фарма и кога разговаравме, разговаравме во групи, музика, политика, коњи, за сè друго. Сега, тој инцидент, кога ни дојде патрола, затоа што тој ги немаше документите, па тие го уапсија. И Мики влезе внатре и тогаш настана циркус. Мојата сопруга во тоа време се изнервира, па таа направи сцена, ми беше многу непријатно, бидејќи од едно такво убаво дружење се покажа криминална нота “, опиша Кристијан за радио „Амнезија“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi