Нова Тик Ток ѕвезда во Србија, а ќе ве шокира нејзината професија

11 август, 20200
фдгдф

Платформата „Тик Ток“ собра млади луѓе кои споделуваат танцувачки потези и слично, претежно музички спотови со своите пријатели. Но, се чини дека таквата млада публика всушност стана привлечена за оние малку постари. Имено, на оваа платформа се појави српскиот „доктор на вештерки“ Виолета, кој ја користи оваа платформа за, очигледно, да ја претскаже судбината на децата, за да утврди дали сакаат симпатии или не.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi