Организирале специјален концерт само заради короната: Тие сакаат да го откријат ризикот од зараза на големи собири

23 август, 2020
korona koncert

Публиката на концертот во Лајпциг ќе биде опремена со уреди кои ќе овозможат следење на контакти, додека сензорите на таванот на салата ќе соберат и снимаат податоци за нивното движење. На сите ќе им биде дадено флуоресцентно средство за дезинфекција.

escort - Korsan taksi