Со неа управува Венера, планетата на љубовта и убавината: Еве како најдобро да ја разберете Вашата жена Вага

9 август, 20200
Annotation 2020-08-09 223117

Со неа управува Венера, планетата на љубовта и убавината, па затоа често е во потрага по хармонија и рамнотежа

Првата работа што треба да ја разберете кај жените Вага е дека тие се многу убави жени кои бараат некој што ги заслужува.

Елоквентна, социјално угледна и со уметничка природа, жената Вага е свесна за своите предности и слаби страни. Се храни со забава, среќа, задоволство и совршенство. Таа работи напорно за да го задоволи нејзиниот скап вкус, пишува Astro Talk.

Со неа управува Венера, планетата на љубовта и убавината, па затоа често е во потрага по хармонија и рамнотежа. Вагата сака да одржува умереност во сè што прави, што е всушност она што го претставува.

Доколку сакате да ја подобрите врската со жена Вага, ова се позитивните елементи на кои треба да обрнете внимание …

Личноста на жената Вага

Кога за прв пат ќе сретнете жена Вага, првото нешто што ќе го видите е убаво лице и не можете да замислите дека оваа дама може да „убие“ во расправиите и да победи во секоја дебата. Нежното и дипломатското однесување и овозможуваат лесен начин да се справи со секоја незгодна ситуација.

Волшебниот шарм и волшебната личност на жената Вага ја прават идеална пријателка. Сепак, таа е многу повеќе од она што го прикажува.

Во однос на нејзиниот статус и престиж, една Вага се грижи за тоа како изгледа и што мислат другите за неа. Со себе носи мистериозен шарм што привлекува многу луѓе од околината. Таа е симпатична за скоро сите што се наоѓаат во нејзино присуство.

Физички карактеристики на жената Вага

Жената Вага се смета за девојка од која сите се фасцинирани. Сепак, нејзината владејачка планета е Венера. Со своите пријатни и грациозни физички карактеристики, жената Вага има подеднакво шармантна личност. Лакот на усните формира облик на срце додека се насмевнува; насмевка под која ќе се „стопите“.

Голема доза на светлина е присутна на нејзиното лице. Смиреноста и сталоженоста е она што ги привлекува повеќето луѓе.

Со тело со сеопфатни облини, нејзиниот изглед е забележителен. Но, ако не започне да тренира во триесеттите години, може да стане малку понапорна, но не и дебела.

Што ја прави посебна?

Романтика

Госпоѓицата Вага е романтична. Како и сите други, таа имала голем број романтични разочарувања, но тоа не ја спречува да верува во крај од бајките.

Таа има добри шанси да има високи и нереални очекувања и тоа е нешто со што треба да научи да управува. Нејзините очекувања нема да ве исплашат, затоа што не се високи ако таа ги покажува своите чувства кон светот. Во суштина, ќе мора да се потрудите да ја „отворите“ за да ги дознаете деталите.

Сентименталност

Тие се многу деликатни и сочувствителни дами кои можат целосно да ги искажат своите чувства. Оваа магнетна поезија станува оптоварена со сарказам кога тие паѓаат во депресија, сепак, во никој случај не ја надминува својата најголема моќ на рационална анализа и перспектива.

Филозофија

Вагата е секогаш во состојба да ја види поголемата слика и тоа честопати се разгледува кога станува збор за носење клучни одлуки во животот. За ваква жена – животот е филозофија и овој елемент и дозволува да ја разгледува секоја перспектива од еден аспект и остро да ги пресмета потенцијалните можности.

Дури и за нејзините искушенија и проблеми, таа е ненамерно доста прагматична. Не е лесно да се биде Вага, бидејќи нејзиниот живот е исполнет со исто толку успеси како и неуспеси.

Балансираност

Дамите Вага постојано балансираат помеѓу задоволството и болката. Тие често можат да бидат лишени од здраво детство или семејна хармонија. Но, тие се оние кои треба да разберат дека треба да направат обид да избалансираат сè.

Оваа жена може да балансира сè во нејзиниот живот, со помош на чувство на разбирање и заклучок. Ја утврдува можноста да ја анализира целата работа пред вашите очи и да го стави исеченото нешто пред вашите очи на ист начин. Таа е фер. Сепак, реалноста е она што е најважно за една жена Вага.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi