Ве напушти? Оваа вест ќе ве утеши!

26 јули, 20200
SC

Еден поглед на неговиот Facebook профил и тој е излезен со пријателите, се забавува и веќе заборавил на вас. Иако знаеме дека е речиси невозможно, раскинувањето на долга и сериозна врска да не влијае врз него, не повредува фактот што на ниту еден начин не го покажува тоа. Сепак, постои наука која тврди дека тие многу се грижат. Покрај тоа, откако беа испрашани две илјади разведени мажи, тие ниту 10 години после разделбата не ги преболеле целосно жените.

Истражувањата покажаа дека жените после разводот, подоцна стануваат ескстровертни, додека мажите стануваат емоционално нестабилни.

Заклучок? Иако на почетокот, раскинувањето на жените им паѓа потешко, тие дефинитивно ќе го надминат, додека мажите ги чекаат години и години на опоравување. Поради оваа причина, слободно наздравете, избришете ги солзите и насмејте се најмногу што можете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber