Вељко постојано му поставуваше едно прашање на неговиот син, а неговата реакција ќе ве насмее

26 август, 2020
veljko-foto-t-ciric


Вељко Ражнатовиќ објави видео на својот профил на Инстаграм, а цело време го прашуваше неговиот син Жељко. Имено, Вељко го прашал синот дали е гладен, а малиот Вељко направи гримаса што ги натера многу луѓе да се смеат. „Дали си малку гладен?“, Вељко неколку пати го прашал синот, на што Жељко слатко се смееше.

escort - Korsan taksi