Цеца го прозва Чедомир Јовановиќ!

11 мај, 2020
цеца

– Доживеав сè и сешто. Зошто? Заради таквите како вас- му кажала Цеца на Чедомир Јовановиќ.

Чедо тогаш прашал зошто полицијата не отишла кај Лепа Лукуќ кога е убиен Зоран Ѓинѓиќ, и додал дека тоа не се случило зашто Лепа немала врска со убиството.

Цеца му дофрлила: А јас имав, исто колку и вие! Вие го вадевте Легија од затвор. Ме држевте во затвор 4 месеци. Срам да ви е! Јас вас одамна ве препуштив на Бога и на Божјата правда!