НАЈДОБРИТЕ ХОРОР ФИЛМОВИ: Дали сте подготвени за следното ниво на страв?

24 јуни, 20240
Screenshot_7

Кои се најдобрите хорор филмови?

 

 

 

Host

За овој хорор филм се вели дека спаѓа во најдобрите кои ја прикажуваат состојбата на глобално ниво во последните година и пол дена.

Freaky

Овој филм е микс на хорор и комедија, а во него се комбинирани елементи од познатите филмови за петок 13-ти.

Relic

Станува збор за психолошка хорор драма за три генерации на жени: баба, мајка и ќерка.

His House

The Invisible Man

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma