20 октомври, 2017

Радио

Бугарите и нивните прдешки!!!

8 февруари, 2012, Нема коментари
Прдни да ти кажам кој си! Пристоен – прди и вика пардон. Циник – прди и те гледа во очи. Џентлмен – и дозволува на дамата прва да прдне. Гурман – прди од задоволство....

10 црногорски заповеди

7 февруари, 2012, Нема коментари
Човекот се раѓа уморен и живее за да се одмара. Сакај го креветот свој, како самиот себе. Одмарај се преку ден, за да можеш навечер да спиеш. Не работи, работењето убива. Ако видиш некој...

Зарем Стојко ја уби романтиката!?

6 февруари, 2012, Нема коментари
Здраво го познаете ли Столе? Добро не е Столе, неговото родено име е Стојко! Презимето па и не е важно. Ете роден беше со такво проклетство. Роден е како крајно безперспективно дете на маргините...

Драматургија на Српски Турбо Фолк начин!!

5 февруари, 2012, Нема коментари
Заради веродостојност на оригиналот, го зачувуваме текстот на неговиот креативен јазик 🙂   Jedva cekam da sa’ranim majku pa u kucu da dovedem Rajku! Varao me dragi, nek je zdrav i ziv, kad ga...

Абе ај не дрндај…. пивото било подобро од жените!!!

4 февруари, 2012, Нема коментари
Во пивото можеш да уживаш цел месец. Дамките од пиво полесно се чистат. Пивото немораш да го носиш на пијачка или вечера. Твоето пиво стрпливо ќе те чека во автомобилот, додека ти се врткаш...

Од џандарите имало спас бе! :)))

3 февруари, 2012, Нема коментари
Повеќе интересни начини како да се извлечете кај полицаец: –          Ако полицаецот разговара со тебе, преправај се дека си глув. –          Прашај го дали може да го видиш неговиот пиштол. –          Ракувај се со...

Да ти еб.. маркетингот!!!

2 февруари, 2012, Нема коментари
1. Гледаш убава девојка  на забава. И приоѓаш и викаш: „Јас сум фантастичен во кревет“. Тоа е директен маркетинг. 2. Гледаш убава девојка  на забава. Го замолуваш пријателот да оди докај неа и да...

Азис е поубав од Боки наш…!!!

30 јануари, 2012, Нема коментари
Ги мола сите добронамерни пријатели на Македонија да не не бранет појче з’ш одкога почнаја со бранењето , нас не болит се! Ни требит ли Европсконо Братство? Ако го пуљиш убо, таму се имат...

Не им се бендисувало на Грците и Бугарите?! Епа што де!!!

27 јануари, 2012, 1 Коментар
Слушам, читам, гледам и неможам да верувам: Не им се бендисала на Грците Триумфалната капија?! Иии.. да ја смениме или да ја урниме? Јас мислам дека најдобро е да ја урнеме!! И капијата и...

Македонија еми шо

25 јануари, 2012, Нема коментари
се пуља и не верва на очине.. ами нашине добивет ре..аку ги добијет вечер србине, а требит.. само швеѓанине од порно филмои и пољацине ќе не спастрет во полуфинале! убо би било ептен ама...

Скопјанишчана знаеле ре?!

12 јануари, 2012, Нема коментари
Се сештате на песничено: Дали дали ти си гола или малку слечена? Јас да. Еми идам сношти на кафе во центарон на Скопје, каку се викаше ре она Тренд мислља, и не ми се...

ПУЛИТИКА ЗА ПОЧЕТНИЦИ

11 јануари, 2012, Нема коментари
Децата сe ного битен детаљ на пулитичката сцена у нашта земја- ги водат за раци на митинзи, веет знамина пред камерите, ги бацкат за кампањи итн. Сигурно на добар дел од возрасните не им...

РОГИНДЕН

10 јануари, 2012, Нема коментари
Пред две недели нап’них 40 години. Сабааљто се разбудих без кувет, еми  викат дее – годиинте си го чинуват својто! Ујдех у кујната,глеем га жеента на аз’р од сабаале и мисљаах ќе има вам...
Почетна // Категорија "КАЛАБАЛАК" (Page 86)
Горе