10 години стилот на Битлси

3 декември, 20100

Max Dalton ги има илустрирано 10-те години на Битлси и нивниот стил.
Клик на илустрацијата тука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi