Анализа на калориите на Америка

2 декември, 20100

Илустрација за тоа како навиките во исхраната на Американците ги доведоа до ова ниво на калории. Поголема сликатука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi