100 000 сајтови на грбот на еден канаѓанец

16 декември, 20100
Website-Steps

Патрик Ваиланкорт е канаѓанецот кој одлучи да го продаде “простор” на својот грб за да истетовира 100 000 интернет сајтови, како реклама. Половина од парите заработени од рекламата има намера да ги даде во добротворни цели, додека другата половина, се разбира, ќе ги задржи. “Бидејќи не сум атлетски тип на човек и не можам да трчам на маратони, а можа, да се справам со многу болката од тетовирањето, решив на овој начин да дадам свој придонес во добротворни цели”, изјави канаѓанецот. Со сето ова, Патрик сака да го сруши светскиот рекорд за најмногу изтетовирани сајтови во светот. Својот грб го продава на сајтот back2thelight.com,а интересот на огласувачите е повеќе од добар. Неговиот потфат би можел да заработи околу 3 и пол милиони долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma