Американка на тркало на среќата

9 ноември, 20100

Една американка која учествувала во познатиот телевизиски квиз, тркало на среќата успеала со помош на една буква да реши загатката од 27 букви. Американката Caitlin Burke е веројатно една од ретките учесници на кои им успеало ова. Таа го завртела еднаш тркалото, ја кажала буквата Л, и сите очекувале дека таа ќе продолжи со играта, но таа решила да го даде одговорот кој бил точен. Изјавила дека едноставно имало добро претчуство, и со тоа освоила пат на Карибите во вредност од 6500 американски долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi