Баба освоила 95,3 милиони на лотарија во САД

14 декември, 20100
lottery-form-bigfoto

Една 64 годишна баба жителка на Аризона, која има пет внуци, освоила рекородни 95,3 милиони долари на лотарија, откако повеќе од шест години игра иста комбинација на броеви. Бабата која била самохрана мајка изјавила како комбинацијата на броеви која ја игра повеќе од шест години ги содржи датумот на нејзиното раѓање и датумите на раѓањето на нејзините деца. Откако ја подигнала сумата која изнесувала 49,9 милиони долари поради одбиените даноци, таа кажала дека со ова ќе се смени нејзиниот живот, животот на нејзините деца и внуци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi