Бекам ја пумпа продажбата за Лего

25 септември, 20100

Продажбата на компанијата Лего е во се поголем пораст, благодарејќи на салвниот фудбалер Бекам, чија исповед гласеше дека да станел фудбалер ќе градел фигури од познатите коцки блокови лего и дека своето слободно време во Италија го поминува во градење со своите деца огромен модел на Таџ Махал. Компанијата тврди дека само за еден ден се продале 5922 сетови. Разбирливо менаџерите на Лего се среќни и ќе ја покажеле својата благодарност на фудбалерот, со тоа што ќе го поканеле целото семејство на Бекам во Данска, домот на Лего лендот и нивниот музеј.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi