Бела ноќ во Скопје по шести пат

1 октомври, 20100

Манифестацијата која традиоционална се одржува по шести пат во Скопје, ноќта ќе ја претвори во ден. Организаторите најваија дека покрај музичките настани оваа година ќе има и многу други активности на отворен простор. Посетителите можат да ги посетат локациите како Плоштад, Музејот на град Скопје, КИЦ, МКЦ, улица Македонија. Целата програма ќе има патека по која ќе се одвива истата од Музејот на град Скопје па се до Старата скопска чаршија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi